Јавен повик за бизнис-придружба на Груевски

Можност за нови бизнис-зделки, надградување на старите врски со странските партнери и барање нови партнери се посочени во јавниот повик на Владата до бизнисмените - за учество во четири роуд-шоуа во наредните два месеца. Kосово, Хрватска, Унгарија и Албанија се бизнис-дестинациите каде што нашите компании ќе можат да си ја испробаат среќата. Ако досега официјално се канеа само стопанските комори, овој пат В ...

Read more

© 2017 Матица на иселниците од Македонија

Scroll to top