НОВА ВЛАДА ДО СРЕДА НА ПОЛНОЌ – СПИСОК НА СИТЕ МИНИСТРИ

Седницата за избор на Владата во Собранието ќе биде во вторник во 11 часот, соопштија ноќеска на полноќ од Кабинетот на претседателот на Собранието Талат Џафери. „Претседателот на Собранието Талат Џафери, Предлогот за состав на Владата на Република Македонија и Програмата на Владата веднаш ги достави до прате more ...

НОВА ВЛАДА ДО СРЕДА НА ПОЛНОЌ – СПИСОК НА СИТЕ МИНИСТРИ

Седницата за избор на Владата во Собранието ќе биде во вторник во 11 часот, соопштија ноќеска на полноќ од Кабинетот на претседателот на Собранието Талат Џафери. „Претседателот на Собранието Талат Џафери, Предлогот за состав на Владата на Република Македонија и Програмата на Владата веднаш ги достави до прате more ...

НОВА ВЛАДА ДО СРЕДА НА ПОЛНОЌ – СПИСОК НА СИТЕ МИНИСТРИ

Седницата за избор на Владата во Собранието ќе биде во вторник во 11 часот, соопштија ноќеска на полноќ од Кабинетот на претседателот на Собранието Талат Џафери. „Претседателот на Собранието Талат Џафери, Предлогот за состав на Владата на Република Македонија и Програмата на Владата веднаш ги достави до прате more ...

НОВА ВЛАДА ДО СРЕДА НА ПОЛНОЌ – СПИСОК НА СИТЕ МИНИСТРИ

Седницата за избор на Владата во Собранието ќе биде во вторник во 11 часот, соопштија ноќеска на полноќ од Кабинетот на претседателот на Собранието Талат Џафери. „Претседателот на Собранието Талат Џафери, Предлогот за состав на Владата на Република Македонија и Програмата на Владата веднаш ги достави до прате more ...

НОВА ВЛАДА ДО СРЕДА НА ПОЛНОЌ – СПИСОК НА СИТЕ МИНИСТРИ

Седницата за избор на Владата во Собранието ќе биде во вторник во 11 часот, соопштија ноќеска на полноќ од Кабинетот на претседателот на Собранието Талат Џафери. „Претседателот на Собранието Талат Џафери, Предлогот за состав на Владата на Република Македонија и Програмата на Владата веднаш ги достави до прате more ...

© 2017 Матица на иселниците од Македонија

Scroll to top