Седиште и контакти

 

Седиштето на “Матицата на Иселениците од Македонија“ е во Скопје во просториите, сопственост на Матицата, на улицата 27 Март бр. 5.
Телефон/факс: 3222101; 3215121
mail : matica@maticanaiselenici.com
P.O Box No.7 P.Office Skopje 2
Претседател: м-р Иван Џо Петрески
Тел: 070 227117
mail : dzo.petreski@maticanaiselenici.com
Ген. секретар: Софија Стефковска
Тел: 071 938 011
mail : s.stefkovska@maticanaiselenici.com
М-р Златко Попоски
Тел: 001219484848519
mail : z.poposki@maticanaiselenici.com
Советник на Претседателот на МИМ, Наташа Деспотовска Димитриевска
mail : matica@maticanaiselenici.com
Шеф на прес служба: Елена Оровчанец Спировска
mail : e.orovcanec@maticanaiselenici.com
Администратор: Константин Петрески
mail : k.petreski@maticanaiselenici.com
Проф. д-р Ѓорѓи Тоновски
mail : g.tonovski@maticanaiselenici.com
Дипл. инг. Светислав Станковиќ
mail : s.stankovic@maticanaiselenici.com

© 2017 Матица на иселниците од Македонија

Scroll to top