МНР: Меѓу загинатите и повредените во Лас Вегас нема наши државјани Reviewed by Momizat on . Македонското Министерство за надворешни работи информира дека согласно досегашните информации од дипломатско-конзуларните претсвавништва низ САД, нема пријави з Македонското Министерство за надворешни работи информира дека согласно досегашните информации од дипломатско-конзуларните претсвавништва низ САД, нема пријави з Rating: 0

МНР: Меѓу загинатите и повредените во Лас Вегас нема наши државјани

МНР: Меѓу загинатите и повредените во Лас Вегас нема наши државјани

Македонското Министерство за надворешни работи информира дека согласно досегашните информации од дипломатско-конзуларните претсвавништва низ САД, нема пријави за загинати или повредени граѓани на Република Македонија во нападот во Лас Вегас

За евентуална потреба, помош или информации, македонските државјани можат да се јават на дежурниот телефон во Амбасадата на Македонија во Вашингтон: +1 102 66 70501.

© 2017 Матица на иселниците од Македонија

Scroll to top