Дијаспората открива: Ова се најдобрите земји за преселба Reviewed by Momizat on . Луѓето кои ја напуштиле својата земја во потрага по подобар живот, открија кои земји се најдобри за таа цел. ајтот Expat Explorer ги објави резултатите од анкет Луѓето кои ја напуштиле својата земја во потрага по подобар живот, открија кои земји се најдобри за таа цел. ајтот Expat Explorer ги објави резултатите од анкет Rating:

Дијаспората открива: Ова се најдобрите земји за преселба

Дијаспората открива: Ова се најдобрите земји за преселба

Луѓето кои ја напуштиле својата земја во потрага по подобар живот, открија кои земји се најдобри за таа цел.

ајтот Expat Explorer ги објави резултатите од анкетата спроведена на иселеници за тоа која земја е најдобра за живеење.

Малата Република Сингапур го зазема првото место, како најдобра земја за оние кои сакаат да се отселат и вработат.

Листа на десет најдобри земји за имигранити:

1.Сингапур

2. Нов Зеланд

3. Канада

4. Чешка

5. Швајцарија

6. Норвешка

7. Австрија

8. Шведска

9. Бахреин

10.Германија

© 2017 Матица на иселниците од Македонија

Scroll to top